Wie zijn wij?

Anne-Sophie Stol- van Eck foto
Anne-Sophie Stol- van Eck is een allround logopedist. Haar specialisaties: FloorPlay,  tweetaligheid, taal- en articulatieproblemen, dyslexie en afwijkend mondgedrag (OMFT) bij kinderen en (jong)volwassenen. De positieve sfeer en deskundigheid van de werkzame logopedisten in de praktijk leidt tot een constructieve en mensgerichte behandeling voor de patiënt.
Werkdagen: maandag, donderdag, vrijdagochtend


De gebieden die Karin ten Brummelhuis  behandelt zijn: spraak- en taalproblemen (ook bij meertaligheid) en afwijkend mondgedrag (OMFT) bij kinderen en volwassenen. Het contact met verschillende mensen en nationaliteiten maakt voor haar het werken als logopedist zo leuk.
Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag

guusje-foto
Guusje van de Bles
is allround logopedist. Naast haar specialisatie in taal-, articulatieproblemen en afwijkend mondgedrag bij kinderen en volwassenen, behandelt zij ook stempatiënten. Guusje is ook werkzaam geweest in het (speciaal) basisonderwijs als leerkracht. De ervaring op het gebied van het begeleiden van (moeilijk lerende) kinderen met o.a. lees- en spellingsproblematiek neemt zij mee in de logopedische praktijk.
Werkdagen:
maandag, woensdag, vrijdag

In onze praktijk heerst een open en prettige sfeer. Wij vinden het belangrijk dat er in een positieve en plezierige werksfeer aan de gestelde doelen wordt gewerkt.

Tevens staan we ingeschreven in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Middels deelname aan kwaliteitskringen en het volgen van na- en bijscholing blijven wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de logopedie.

logo_kplogo_logopedist

Laat een reactie achter